duminică, 28 august 2011

O iubire imposibila,dar totusi posibilaA venit vara,soarele bland arunca cu sulite de argint in apa marii,fluturii creaza curcubee deasupra apei,cerul este albastru ca marea,dar el este tot singur.
Pentru el vara,niciodata nu a insemnat nimic ,doar un simplu anotimp,pana acum,cand a
cunoscut-o pe ea.
Cand a privit-o in ochi pur si simplu a simtit cum i se topeste masca.Masca pe care o purta
nu il lasa sa vada dragostea unei fapturi sau blandetea naturii.
Acea masca o avea de cand s-a nascut,o vrajitoare a venit la parintii lui acasa i-a omorat parintii iar copilului din cauza faptului ca era extrem de frumos i-a pus pe fata acea magica masca.
Fata cand l-a vazut,a vazut dincolo de masca,a vazut sufletul cald si frumusetea pe care el o avea.Asa ca a decis sa mearga la el.
L-a intrebat de ce poarta acea masca,el a raspuns ca nu stie o are de cand era mic si nu a putut nicioadata sa o dea jos.
Si au stat si au povestit,pana seara.Au vazut impreuna apusul,modul in care zici ca soarele
intra in apa,pe el l-a fascinat,niciodata pana acum nu mai vazuse si cu sufletul acest fenomen.
A doua zi s-au intalnit pe plaja ca sa vada rasaritul si din nou acest fenomen l-a lasat fara cuvinte.Fata a incercat sa-l sarute dar nu a putut de masca,si parca in acel moment se mai topise putin masca.In acea clipa apare o ursitoare care le transmite un simplu mesaj:"Iubirea invinge totul",atunci cei doi indragostiti nu si-au dat seama cu exaccitate ce semnificatie are ceea ce a spus ursitoarea.
A treia zi sau intalnit din nou,seara baiatul i-a spus ca o iubeste ca e singurul lucru din viata lui
care i-a dat un sens vietii lui.Fata a ramas uimita si i-a spus ca si ea il iubeste foarte mult,.
Atunci,vraja de pe acea masca s-a desfacut iar masca a cazut.Chipul lui feric a inceput sa radieze si ochii lui albastrii faceau ca marea sa-l invidieze.
Fata cand l-a vazut a ramas fara cuvinte,iar el a sarutat-o.
Cam atata stim,poate mai traiesc si acum si au multi copii.

Am publicat aceasta povestioara,bineinteles compusa de mine,pentru a va reamintii ca dragostea chiar invinge totul,nimic nu o poate distruge.

A voastra,
S.R

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu